A Karchili szószait eddig egytől egyig nagyon szerettük, ezért a különlegesebb szószai után most megnéztük, mit tudott kezdeni egy közepesen csípős, piros alapszósszal. Nézzük, mire jutottunk!
Az utóbbi időben a kedvenc hétvégi programom az, hogy bevackolom magam egy adag héjában sült krumplival, és megnézek egy jó filmet, ebben pedig hű társam lett a Karchili alapszósza. Ez a szósz pont annyira csípős, hogy még nem nyomja el az étel ízét, inkább kiegészíti, az íze pedig pont annyira jellegzetes, amennyire kell. Az egyetlen kivetnivalóm talán a szósz állagával kapcsolatban van, ugyanis a darabos állag miatt kissé nehezen adagolható, és az üveg alja felé haladva egyre sűrűbb és sűrűbb lesz - a felrázás ellenére is. Maga a szósz a szokásos csinos, 100 ml-s kiszerelésben érkezett hozzánk, a designra pedig nem lehet panasz, viszont örök vesszőparipánk, hogy a felhasznált chilifajták nem szerepelnek a címkén, amit a következő címketervezéskor érdemes lehet pótolni. Szerintünk megérdemelten lett díjnyertes a Red Poison, és ha esetleg az állagokon is sikerül javítani, legközelebb akár az aranyérem is összejöhet. Ha olyan szószt keresel, ami egyszerű, és mindenhez passzol, ezt válaszd - garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!
A terméket a Karchili biztosította számunkra, ez azonban nem befolyásolja a véleményünket!