Capsaicin Junkie

Dióhéj "Tűz, te gyönyörű chili-erejű": Nasi a javából

2017. augusztus 04. - Capsaicin Junkie

Mióta beütött a hőség, nem hogy a tűzhelyet, de még a kenyérpirítót is messziről elkerüljük, így chiliéhségünket alternatív formában kell csillapítanunk - talán érthető, hogy ebben a kánikulában egyikünk sem vágyik forró, csípős ételekre, a Dióhéj chilis magkeveréke azonban még 40 fokban is jöhet.

diohej-chilis-kedvesmix.jpg

A Dióhéj kínálatában magok és aszalványok keverékei találhatóak meg: akad mustáros, tengeri sós, fahéjas, sőt, még belga csokis változat is. A termékekben közös, hogy mind egy-egy vers inspirálta őket, ezek pedig a termék nevében - és a csomagoláson - is megjelennek. A designra nem lehet panasz, egyszerű, letisztult, esztétikus, a logó és a márkanév pedig kedves és ötletes. Talán mondanunk sem kell, hogy először a chilis magkeverékre vetettük rá magunkat: a mix Cayenne borssal készült, így kezdők is bátran ropogtathatják, nagyon kellemesen és visszafogottan csíp. A chili mellett a méz íze is jellegzetes, ráadásul isteni ragadós-ropogós textúrát ad a magvaknak - a földimogyoró és a tökmag mellett kesudió és mandula is került a keverékbe, így bőven van miből válogatnunk. A termékek 40 és 120 grammos kiszerelésben kaphatóak, rendelheted közvetlenül tőlük is, de mi például a Csizma utcai bio nagykerben bukkantunk rá. Függőséget okoz, így érdemes rögtön két csomaggal indítani, én azóta ki is néztem az egy hónapra való csomagot - bízzunk benne, hogy kitart majd egy hónapig!

A bejegyzés trackback címe:

https://capsaicinjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3413579659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása