Szegény Hadnagy úr kicsit úgy járt, mint a derék Olmék szósz - meglehetősen hátracsúszott a szekrényünkben, és az utolsó mohikánok egyike, amit a hatalmas termelői csomagunkból teszteltünk. A kóstolásnál ismét volt bennem némi félelem, mert a HunHot versenyen nálunk annyira nem hasított ez a szósz, de a hűtőben pihenés számlájára írtam a dolgot, és bíztam benne, hogy az üveges kiadás jobban teljesít majd.
Szerencsére így is történt, én pedig rögtön megnyugodtam, mert mindig szeretek pozitívan nyílatkozni a termékekről. A mintánál biztosan elcsúszhatott valami, mert ebben a szószban sokkal jobban kijöttek az ízek, az édessége nagyon kellemes, és kellően egzotikus is, amit mindig díjazok. A csípősség nem vészes, de ha épp egy pár napos Reaper maraton után lazítanánk, hibátlan választás. Hatalmas krumplirajongóként minden szószt kipróbálunk valamilyen sült jószággal, és nekem ehhez is nagyon passzolt a Hadnagy, de sok tippem lenne még, mivel érdemes kipróbálni. A kiszerelés teljesen rendben, az állaga miatt kanállal kiválóan adagolható a szósz, az egyetlen hiba talán csak az lehet, hogy ha rákaptunk az ízére, egyre mélyebbre merítünk az üvegben. Kezdőknek erősen ajánlott, ananászrajongóknak kötelező!
A termékfelajánlást köszönjük a Chili Army csapatának!